torsdag 12 september 2013

Nyhetsbrev, september 2013.




Vi är tillbaka i matchen efter sommarens soliga ledighet, och ja, det är faktiskt hög tid att börja tänka på advent, julen och Te-adventskalendern. I alla fall för oss som jobbar med den!

Det här är vårt första nyhetsbrev, tack för att ni är så många som har anmält er och vill hänga med i vad som händer i svängarna hos oss i teverkstaden. Just nu håller vi på att jobba på helt nya kläder till vår låda, designen kommer att bli annorlunda liksom vår grafiska profil. Den kommer att spegla oss och vårt företag bättre, för det kändes faktiskt som om vi växte ur både våra kläder skor förra året, på många olika sätt. Det är vi självklart superglada för, och återigen kan vi tacka er som hejat på, peppat och köpt vår Te-adventskalender.


Andra förändringar som är på gång är en snygg och funktionell hemsida med tillhörande webbshop, det kommer att bli mycket enklare att både beställa och betala. Vi hojtar till så snart hemsidan ligger uppe, och det kommer vi att göra både här i nyhetsbrevet, på Instagram och Facebook. På tal om Instragram och Facebook; häng gärna med oss gärna även där! På Facebook kan du söka på Te-adventskalendern, och på Instagram hittar du oss på @teadventskalendern. Om ni dessutom vill ”sprida ordet” om oss till era vänner, ja, då blir vi självklart extra glada.



Många har undrat om vi kommer att satsa på ekologiska teer i årets kalender, och vi har gjort en kraftansträngning för att få till så mycket ekologiskt och rättvisemärkt som möjligt. En bättre miljö och förbättrade arbetsförhållanden är självklart saker vi vill ställa oss bakom och supporta.

Vi hörs snart igen, då i ny kostym och med förändringar som vi hoppas och tror att ni kommer gilla!

2 kommentarer:

  1. När kan man börja beställa er kalender? Kan knappt vänta :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var roligt att höra Sofie!
      Vi hoppas kunna ta emot beställningar inom två veckor. Vi lovar att hojta till så snart vi är igång med försäljningen!
      /Lizette och Sofie

      Radera