torsdag 26 september 2013

Lite go information om vår butikspremiär!

Infogad bild 1
Nu äntligen (!) skall Te-adventskalenderns nya kostym kliva ut ur garderoben. På lördag 28/9 har vi release för vår nya hemsida och webbshop Teadventskalendern.se!

Infogad bild 2
I år kommer vår kalender att vara lite dyrare än förra året, och det vill vi gärna berätta mer om för er. Prishöjningen är en nödvändighet för att vi skall kunna fortsätta med tillverkningen av kalendern, som från början var det ett hobbyprojekt. Nu har vi startat ett företag, och vi vill satsa på en större (men fortfarande limiterad) upplaga. Vi vill att alla som önskar köpa en kalender skall ha möjlighet, vilket inte blev fallet förra året, då kalendrarna tog slut oväntat fort. Vi gör hela kalendern för hand, från att vika lådan, till att packa teerna, klistra etiketterna m.m. Som många vet så kostar hantverk. Vårt nya pris är 245 kronor. Vi har dessutom satsat på en miljövänligare kalender, med svanmärkt låda och en fjärdedel av teerna är ekologiska. Varför är tesilen borta?
Vi ansåg att te-silen som kom med vår tidigare kalender var av dålig kvalité och bidrog till att den genuina känslan minskade. Om vi hittar en bra tesil på marknaden kanske den återkommer, annars tror vi att ni som är tedrickare har en tesil hemma ni gillar.
Infogad bild 3 
På teadventskalendern.se, som lanseras på lördag, finns en webbshop där man kan shoppa loss bland våra produkter. Vår anslutning till en av de mest använda betalningslösningarna för e-handel, Payson, gör din betalning både trygg och smidig. Du kan betala med kort eller via din internetbank.

Infogad bild 4 


För er som vill vara med och fira vår premiär och öppningen av vår webbshop, så vill vi erbjuda 15% rabatt på vårt nya pris. Du som är snabb på procenträkning kan då enkelt komma fram till att premiärpriset blir nästan det samma som förra året; 208 kronor. För dig som vill passa på, handla din kalender till rabatterat pris nu i helgen, 28-29 september. Erbjudandet gäller så långt lagret räcker.
Infogad bild 7

Vi utlovar att leveranserna börjar skickas ut vecka 45, och garanterar alla som beställer innan 25/11 leverans innan första december.
Infogad bild 6 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar