fredag 22 november 2013

Nyhetsbrev, november 2013


Snart är december här och vi liksom många av er längtar efter att advent och nedräkningen till jul. För vi tror, eller snarare vet att ni gillar julen lika mycket som vi. Och te förstås. Vi vill passa på att tack er alla – nya som gamla i gemet– som anmält er till vårt nyhetsbrev. Välkomna, här kommer vårt andra nyhetsbrev för 2013.


Vi tycker det är så roligt att ni är många som beställt Te-adventskalendern i år. Vi jobbar som små nissar i verkstaden varje dag, och packar i ordning kalendrar, slår in paket och springer till posten med dem.  För er som ännu inte beställt så vill vi påminna om att det är hög tid! Kalendrarna sinar på lagret och dessutom är snart 1:a december här. Lägg din order på teadventskalendern.se redan idag!


På vår Facebooksida och på vårt Instagram-konto är det full aktivitet. Vi älskar när ni lägger upp bilder på era levererade kalendrar, gillar, delar och hejar på. Det hjälper oss väldigt mycket att ni sprider budskapet i sociala medier. Fortsätt med det, vi blir superglada. Vem vill inte glädja en te-nisse? J
www.facebook.com/teadventskalendern
@teadventskalendern #teadventskalendern


Vi kommer att finnas med på två julmarknader i Göteborgsområdet lördagen den 30:e november. Den ena är i Gamlestaden, på Banérsgatan 6, 12.00-18.00. Det är även där vi har vår verkstad! Den andra marknaden är i södra skärgården, närmare bestämt på Donsö, kl. 13.00-17.00.  Här är länkar till respektive marknads Facebook-event, där det finns med information.
Donsö: https://www.facebook.com/events/459244097526551/?fref=ts
Banérsgatan: https://www.facebook.com/events/1409741242591882/?fref=ts


…till er som beställare, som gör det möjligt för oss att jobba med Te-adventskalendern.
…till tidningarna Metro, Lantliv och Land, som skrivit om Te-adventskalendern i sina novembernummer!
...och till våra kära familjer och vänner som hjälper och stöttar oss, hejar på och peppar i vått och torrt.


Juliga hälsningar från
Te-adventskalendern


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar