onsdag 14 november 2012

Tack, UnderbaraClara!

Tack vare UnderbaraClara, som skrev ett par rader om vår Te-adventskalender, så har vi nu haft 20 000 besökare på bloggen under en dag (!) och dessutom sålt slut alla kalendrar!

Vi är så tacksamma och glada. Den där Clara är verkligen Underbar.
Här är inlägget!

Alla som lagt beställning 13/11 kommer att få en kalender levererad! Vi har kontaktat er alla via email, antingen 13/11, eller så kommer vi göra det 14/11.

Årets upplaga av Te-adventskalendern är alltså slutsåld. 
Tack alla ni som beställt - och alla ni som besökt vår sida.

/ Sofie och Lizette <3


8 kommentarer:

 1. Hejsan!

  Jag beställde en te-kalender igår den 13/11 nån gång mitt på dagen. Och nu ser jag på eran blogg att ni har haft problem.
  Så jag undrar om min beställning har gått igenom?

  Med vänliga hälsningar
  Anna Mårtensson

  SvaraRadera
 2. Ah, typiskt. jag som skulle beställa en kalender nu :(

  SvaraRadera
 3. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 4. Så tråkigt...var inne och bevakade igår då min dotter tipsade och ville ha en kalender...det stod ju att ni hade problem och skulle komma tillbaka efter 22 men det hände aldrig ;((

  SvaraRadera
 5. Anna: Din beställning har gått igenom, du skall ha fått en beställningsbekräftelse sent igår kväll!

  Therese: Ja, vi är ledsna att vi inte kunnat tillhandahålla en kalender till alla som har velat beställa. Det enda jag kan tipsa om i nuläget är att sätta upp dig på vår maillista (på beställarsidan), så missar du inte kalendern nästa år.

  Susanne: vi är ledsna för det som inträffat, vi kunde aldrig tro att det skulle gå så fort för kalendrarna att ta slut. När vi fått överblick efter datorhaveriet, insåg vi att vi sålt alla kalendrar. Detta var cirka 02.30 natten mellan tisdag, och vi är hemskt ledsna att ni inte kunnat beställa någon kalender. Vi har varit i kontakt med din dotter via e-mail och vi har satt upp henne på reservlistan.
  Vi är som sagt lesna att detta inträffat, det enda vi kan hjälpa dig med i nuläget är att sätta upp dig på maillista så att du inte missar kalendern nästa år.
  Hälsningar Sofie och Lizette

  SvaraRadera
 6. vilken underbar ide på kalender! Jag är nu uppe på listan på nästa år och ska köpa en till alla i familjen då. så mysigt sätt att börja varje dag på fram till jul med! Jag längtar så himla mycket till jul i år (och nu även till nästa år)

  SvaraRadera
 7. Sofie och Lizette / Te-adventskalender18 november 2012 18:20

  Anna! Tack för fina ord. Vi längtar också till julen, mycket. Årets mysigaste tid. Härligt! (Nästa år gör vi fler kalendrar och så skall du såklart köpa till dina familjemedlemmar. Mycket mys blir det!)
  / Sofie och Lizette

  SvaraRadera
 8. Vad roligt! Grattis till succén! :) Genialisk idé måste jag säga

  SvaraRadera